Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Dia d'Internet, crec que s'imposa el sopar...

toniroig | 11 Abril, 2006 18:16 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

O bé, ja ho veurem. Falten molts de dies. Poc a poc som més. L'objectiu no és la quantitat. Amb més de quatre o de sis, un sopar ja es converteix amb dos o més sopars paral·lels. Tampoc se tracta de fer cap esforç especial de convocatòria. L'objectiu no és quantitatiu; és qualitatiu: passar una estona agradable 'filosofant' sobre com internet ha canviat, canvia i pot canviar les nostres vides. Ui, que 'cursi' que m'ha quedat. Venga, ànim. Encara hi falta gent !!
 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb