Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

L’obsessió quantitativa

toniroig | 15 Abril, 2006 18:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Deia Borges que la democracia es el abuso de la estadística i pot ser tengués raó. Massa sovint es parla d'audiències, shares,... i des del món de les nanoaudiències, agafant com excusa un comentari de Joana Maria parlant del nombre de manifestants a la concentració de la República, volia fer alguns comentaris. Deia Joana:

Per la convivència

Gràcies Toni pel teu commentari en el meu blog.Crec que s'ha escrit una altra pàgina a la història ciutadana. Disculpau la meva insistència en cercar una xifra.En Groske troba, com tu que no és tan important. Els periodistes si, ¿els polítics no?

15/04/2006 00:15

Joana

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb