Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Debat de la Ciutat, el nostre programa 2003 (3): 'Una ciutat neta amb més espais per al ciutadà'

toniroig | 17 Abril, 2006 17:19 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El lloc on vivim i el seu entorn són molt importants en la vida d’una persona. Els espais públics més propers dels ciutadans com el carrer i el barri, així com els grans espais d'ús públic, zones de serveis i espais naturals mereixen una atenció especial.

La sostenibilitat significa donar un ús assenyat als nostres recursos. Les línies d’actuació del PSOE de Palma van en dues direccions: evitar la destrucció del medi natural, facilitar el comportament ecològic de la població posant al seu abast tots els espais naturals disponibles perquè en faci un ús ple, de forma acurada.

El creixement sostenible és una forma de créixer que supera en tots els aspectes al creixement que consumeix el medi ambient de manera depredadora, ja que proporciona més benestar a tota la població, evita molèsties, genera més activitat humana i per tant més riquesa i és garantia de futur per a les properes generacions.

L’entorn immediat del ciutadà ha de tenir uns mínims de comoditat, irrenunciables, iguals per a tots.
 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb