Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Debat de la Ciutat, el nostre programa 2003 (4): 'Una ciutat accessible i pròxima'

toniroig | 18 Abril, 2006 19:29 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

No es pot parlar de ciutat sostenible, de qualitat de vida sense haver resolt els problemes d’accessibilitat i mobilitat dels ciutadans. Entenem que és urgent actuar sobre els impactes negatius del transport com els accidents, la congestió de trànsit, la contaminació atmosfèrica, el renou, el deteriorament del paisatge urbà, l’ocupació de l’espai urbà per part del trànsit rodat i altres elements que influeixen negativament en la qualitat de vida dels ciutadans. I només podrem fer-ho des d’una estratègia a llarg termini que es fonamenti en una mobilitat urbana sostenible. El nostre compromís per una nova accessibilitat i mobilitat sostenible es basa en buscar l’equilibri entre el transport públic i privat, complementant els diversos modes de transport públic (intermodalitat), racionalitzant el consum de territori i controlant el consum d’energies no renovables, la contaminació acústica i medi ambiental.

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb