Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Fes de regidor(a): Comissió Informativa d'Urbanisme i Medi Ambient....

toniroig | 20 Abril, 2006 13:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Finalment, la darrera, encara que no per això menys important. Aquests són els temes, que els hem hagut de dividir amb dos per a fer-los accessibles ( 1 i 2 ). La veritat és que m'agradaria poder-vos passar una documentació més accessible, però això és el que hi ha. Entenc que pot ser un 'rollo' però així són les comissions. Feis-me arribar els vostres suggeriments, tant aquí com a comentari o per correu.
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb