Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Debat de la Ciutat, el nostre programa 2003 (5): 'Palma, ciutat educadora'

toniroig | 21 Abril, 2006 18:29 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La priorització de les polítiques d'educació en una societat del coneixement és fonamental per aconseguir una ciutat cohesionada, igualitària i capdavantera. En una època de transformació i de canvis estructurals profunds de la societat, pren més importància que mai el paper de tot allò que és públic, no tan sols com a impulsor i motivador de l’equilibri social, sinó també com a referent de qualitat i prestigi. L’accés a una educació de qualitat per a tots independentment del nivell de renda o de l’origen social és una de les premisses bàsiques de la democràcia. Només d'aquesta manera aconseguirem una societat futura més justa, més oberta i més preparada.
 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb