Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Debat de la Ciutat, el nostre programa 2003 (7): 'Palma, ciutat solidària'

toniroig | 23 Abril, 2006 18:38 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La política de foment i promoció del benestar de la qualitat de vida és l'element clau i diferenciador del programa del PSOE a Palma. El nostre objectiu estratègic és aconseguir una ciutat més cohesionada i més igualitària. La consecució d'aquest objectiu no es produirà per l’acció d'una regidoria específica, sinó per les accions coordinades del conjunt del consistori, en col·laboració amb la societat civil a través d'institucions, entitats i associacions que participin en el disseny d'aquestes polítiques i en la seva aplicació i avaluació. Creiem important desenvolupar polítiques transversals que contemplin accions en el camp de l’habitatge, l’ocupació i treball, els serveis socials, l’educació, els joves i la salut. Volem una ciutat que faci de la inclusió i de la integració social un element d'identitat .
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb