Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Tenc un troll: estren paperera

toniroig | 29 Abril, 2006 20:17 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Crec que els problemes no es poden ignorar. Internet té una plaga: els trolls. Ni ha d'altres com l'spam però això és una altra història. Pel respecte que me mereixeu tots els lectors i lectores del blog, situaré tots els comentaris-troll a una nova 'categoria' del blog que batejaré com a paperera. No vull que ningú perdi el temps amb coses que no estan referides a l'article en qüestió. Puc equivocar-me en l'apreciació, per això agrairé que qui ho consideri m'ho faci saber per tal de discutir-ho i, si cal, rectificar.

A poc a poc aniré organitzant la paperera; és el menys important. Mentre tant, moltes gràcies a tota la gent que participa de manera constructiva, a favor o en contra, discrepant o assentint... entre tots recuperam l'àgora.
 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb