Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Salvem la façana

toniroig | 03 Maig, 2006 18:09 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El PP de Palma és el campió de la pèrdua d'oportunitats per a la ciutat. El seu mal cap construirà una inmensa murada de ciment al polígon de GESA (façana marítima), tancant, més encara, la ciutat a la mar; promovent que Palma continui vivint d'esquena a la mar.

Fa anys que en parlam, que ho intentam aturar. Això podria ser la continuitat del parc de la mar, un balcó -de tots i no només dels propietaris dels pisos de luxe- damunt la mar. Si algú ho dubta, que se passegi, ara que encara es pot, qualsevol dia, per als improvitzats i provisionals aparcaments que hi han fet, que tanqui els ulls i s'imagini un parc o una murada de ciment amb pisos de luxe. Que trii.

Ara s'ha constituït la plataforma SALVEM LA FAÇANA. Aquest és el seu MANIFEST:

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb