Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Debat de la Ciutat, el nostre programa 2003 (10): 'Una nova prosperitat per Palma'

toniroig | 05 Maig, 2006 18:36 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Palma necessita una estratègia amb la que reorientar el seu desenvolupament econòmic i, en particular, el seu model turístic. És precís un gran acord del que participin l’administració municipal i els diferents agents públics i privats amb l’objectiu de modernitzar les infraestructures locals i millorar la qualitat dels nostres serveis.

Entre tots, hem de ser capaços de definir les bases del nou model de desenvolupament per a Palma. Un desenvolupament que faci possible la interacció de la iniciativa local, la participació social i el respecte al mediambient.

Un model que es fonamenti en la utilització responsable dels recursos disponibles, en la modernització del sector turístic, en la total implicació del comerç, en la millora de la qualitat ambiental, en la formació empresarial i professional dels treballadors.

 (Segueix)

1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb