Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Anuncis Classificats / Anuncis Inclassificables

toniroig | 06 Maig, 2006 21:47

Un dels motius de l'existència del blog és que, a més de l'autor, hi ha més gent que el llegeix i aquesta gent, per a l'autor té la màxima consideració. Aquest blog sorgí com una iniciativa experimental; provar-ho, a veure què passava. Vull dir que, fins ara, per a mi, l'experiència és tan positiva com desbordant: cada dia surten nous temes; m'agradaria millorar alguns aspectes visuals, organitzar millor els articles,... Com més m'hi fic veig que només sé que no sé res, encara que, d'això en vull parlar un altra dia.

Per a no divagar intentaré anar el bessó del que volia dir:

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb