Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Els blogs, l'educació i l'anonimat

toniroig | 04 Juny, 2006 06:10 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Lo difícil A vegades els blogaires diuen: "és molt fàcil insultar, ser maleducat, etc.. des de l'anonimat" I és veritat. Tothom que vulgui pot entrar al bloc, i dir la seva.D'aquí part de la gràcia dels blocs. Emperò, quan un s'identifica amb nom i llinatges, gairebé sempre s'expresa bé i educadament. Lo realment difícil és donar l'opinió anònima i expresar-la correctament i educadament. La tendència a comportarse malament des de l'anonimat virtual és comparable a la realitat. És com si entréssim a una gran superfície de manera invisible i indetectable: qui no se'n enduria qualque coseta?. Lo difícil és no endurs'en res!. Basta veure el parell de missatges anteriors a aquest: van a lo còmode i fàcil. Salut...i educació. Que no faltin cap de les dues coses 03/06/2006 07:10 XYZ
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb