Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Per què Durán fica ETA a la política municipal?

toniroig | 09 Juny, 2006 08:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

No pinten gaire bé les coses per al PP de Cort. A les tradicionals divisions internes s'hi afegeixen unes perspectives electorals dolentes. Fa poc es publicava una enquesta que llevava, a la cuina, els dos regidors al PSM i els donava al PP. La lectura és clara, el PP no té majoria absoluta i no pot pactar amb ningú, per tant, hi ha nirvis. Mentre tant, el PSOE, encara sense candidat -no passa res, l'actual batlessa fa quatre anys no estava triada-, treu 11 regidors.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb