Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Codis de conducta blogaire

toniroig | 11 Juny, 2006 08:38 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La paraula donada Sembla que Rafa Duran ha decidit eliminar allò que havia dit -o no dit. Diu que el manipulen i el tergiversen i en lloc d'aclarir-ho esborra allò que digué. Molt malament, senyor Duran. Entorpeix la comunicació digital retirar lligams que altres persones poden haver convidat a visitar, com en aquest cas. Això de llevar posts d'enmig també ho han fet altres polítics -no precisament del PP-, i em sembla igualment una llàstima. Desfà la xarxa. 09/06/2006 12:31 Jaume Lafont
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb