Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Com s'ho fan per entrar a treballar a una empresa municipal?

toniroig | 16 Juny, 2006 06:17 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Concretant Record que quan feia la mili, ja deien "brigada que entra en cocina, sale con coche nuevo." Tot polític ha d'estar ben pagat, si fa feina. Però, a part del sou no h de pretendre acceptar sobres per davall sa taula. Tú més que jo coneixes noms dins s'Ajuntament que de feina poca i de comissions moltes.I que quan surten de l'Ajuntament (Hay untamiento, com diria M. Vallés) no només tenen les plusvàlues de l'IPC. I no parlem del Govern que n'hi ha que se compren palaus de 800 milions. Torn insistir, Palma no necessita netejar més, sino embrutar menys. Fa oi veure "carritos" del súper abandonats, merdas de ca fresques, NENGS fills de la LOGSE amb el tuner del cotxe a tota pastilla, motos trucades, etc,...No és un problema d'EMAYA, ni és ja un problema educatiu. És un problema d'ORDRE PPÚBLIC. Aquí és a on na Cirer l'està cagant. I per cer, una proposta concreta. Com s'ho fan per entar a treballar a EMAYA, la EMT, EMISA, la EFM o qualsevol empresa municipal?. Jo no veig cap convocatòria en els diaris. O es que s'ha d'estar subscrit al BOCAIB? Seria interessant que la Sra. Batlesa ens ho aclareixi. 15/06/2006 11:49 laseuplenadous
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb