Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

El meu 'colega' Ibarra, 'e-findex', 'lasIdeas.es'...

toniroig | 18 Juny, 2006 16:06 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

L'esquerda Estam davant una gran i nova revolució bitològica. Les TIC ens ofereixen tenir una gran porta oberta al mon. Pots obrir el navegador i anar-te'n allà on vols, descubrir paratges de bits que configuren coneixaments, i per tant llibertat. Només falta dir el "jo vull" de'nguillem Així i tot, com diu en Toni, l'esquerda digital es fa més i més grossa. En aquest aspecte els polítics hi tenen molt a fer. Ara per ara lo únic que se'ls ocórrer és parlar-ne (està de moda) i la única solució que (en molts casos) hi veuen és dotar les escoles amb ordinadors per netejar la conciència.Lo que es fa després amb aquests PCs no importa, lo més probable és que "mori" desconfigurat en un racó ple de virus, trojans i altres bestioles devoradores de bits-win. Evidentment hi ha exepcions: mira el teu "colega" Ibarra. Crec que és l'únic que ha posat fil a l'agulla en quan a l'esquerda TIC. Llàstima que només sigui a la seva comunitat! 17/06/2006 22:39 XYZ
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb