Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Per què un blog per a l'acció?

toniroig | 12 Juliol, 2006 10:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Hi ha blogs de moltes castes; diferents tipologies. Aquest vol -volia, voldria- ser un blog per a l'acció. Quan el vaig plantejar tenia clar que la motivació final és aconseguir el canvi a la nostra ciutat; en aquest cas, utilitzant les noves tecnologies com un instrument, una eina més.

El dubte seria si ha esdevingut un instrument útil, encara que puc consolar-me considerant-ho un 'beta', una versió en proves, un blog experimental.... Aquest és possiblement el valor d'aquest blog: hem obert un camí, ara cal cartografiar-lo per a que esdevengui eficaç.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb