Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Els llibres de text tenen els dies comptats...

toniroig | 08 Setembre, 2006 23:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Setembre: bufetada a la butxaca de moltes famílies; s'han de comprar els llibres per anar a l'escola. Tornarem a demanar que l'Ajuntament destini poc més del 10 % del seu superàvit a ajudar a les famílies; això bastaria per a tothom. No és una quantitat important en el pressupost municipal però no, no ho volen fer. Fa anys que ho demanam.Cada setembre la mateixa cançó: mastegar fesols i mirar cap un altra costat serà l'actitud del PP.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb