Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Dos dies d’abstinència

toniroig | 02 Octubre, 2006 21:21 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Vaig voler aturar. A veure que passava. Volia canviar l’enfocament dels posts, o no. Fer alguna innovació. No ho sé: temes que volia tractar, ara que les vaig a escriure, les trob caducats. Igual torn sobre ells; ja ho veurem. Interrogant l’absència, que diria Benedetti, continu pensant que els blogs són converses, inmediates, no articles de fons elaborats. En el post anterior parlava d’una utilitat del blog: n’he trobada una altra. No deixa de ser un feedback que et confirma la utilitat del que fas.

Bé, res, que ja torn ser aquí...tan embullat com abans. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb