Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Nou curs a la UIB: el discurs del Rector

toniroig | 03 Octubre, 2006 05:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ahir vaig esser a l’acte d’obertura de l’any acadèmic de la UIB. Algunes coses de les que va dir el Rector me van cridar l’atenció i te les volia comentar però he canviat d’opinió. He vist que tenen el discurs penjat i pots llegir-ho tu sense intermediaris, per tant, no t’ho contaré. Deixa’m però que te subratlli només dos paràgrafs.

Amb el Govern hem trobat una clara actitud receptiva i d’acolliment i suport de les nostres demandes. El president Matas, el conseller Fiol i el director general Ramis han sintonitzat plenament amb les aspiracions de la comunitat universitària, cosa que ha permès crear un corrent de col·laboració fructífera entre ambdues administracions, col·laboració que és d’agrair molt sincerament, perquè sense aquesta cooperació no seríem avui on som. 

…no tot poden ser agraïments: durant aquests anys hem patit la indefinició i la política universitària dubitativa de l’actual govern central, que va iniciar el mandat anunciant una modificació important de la LOU, com també les mesures adients per posar en marxa l’EEES. Doncs bé, durant una bona part de la nostra etapa, la paràlisi del Govern de l’Estat ha estat quasi absoluta, fet que ens ha generat no pocs problemes, especialment rellevants en la política de professorat i en la necesaria implantació de nous estudis.

Jo no ho qualificaré, insultaria la teva intel·ligència. Per cert, parlant d’intel·ligència, te recoman la lliçó inaugural de Cela Conde. No l’he trobat penjada però supòs que si no ho han fet, ho faran. De totes maneres, demà en comentaré algunes coses.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb