Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Lluís Foix: ‘La revolució en l’opinió pública del món’

toniroig | 21 Octubre, 2006 14:30 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ahir vaig assistir a la conferència de Foix a Sa Nostra. Fins ahir Foix era, per a mi, poc més que una firma més o menys coneguda de La Vanguardia. Quan sortia de la conferència tenia clares dues coses: una, m’havia passat el temps volant; l’altra: és un periodista de socarrel.

Va parlar de la comunicació, de l’opinió publicada, de com Internet canvia tot això, de com funcionen els mitjans per dedins... un periodista parlant dels periodistes i dels periòdics. Més que fer les meves reflexions sobre la conferència m’he proposat un altre exercici: què entengueren els periodistes? o, més ben dit, que conten els periodistes del que va dir Foix?

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb