Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Altres PPs que governen d'una altra manera

toniroig | 01 Novembre, 2006 12:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

No crec exagerar si dic que a Palma ens ha tocat un dels pitjors PPs, al manco pel que fa a escoltar a la gent. A mesura que la democràcia avança les conquestes socials solen consolidar-se, encara que a Palma això no està clar. En el debat de pressuposts d'ahir vaig voler posar al PP de Cort davant el mirall de les seves contradiccions. Aquí teniu tres exemples de coses que fa el PP a altres ciutats però que les nega a Palma:
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb