Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Agrupémonos todos...

toniroig | 02 Novembre, 2006 17:29 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ahir es constituí a Viena la Confederació Sindical Internacional que agrupa a 306 centrals sindicals de 154 països que representen uns 168 milions de treballadors i treballadores amb l'objectiu de lluita per un nou model de globalització bassat en la solidaritat. Romanticismes a part, crec que és una bona notícia i per això la destac al blog: en un món globla ens calen organitzacions globals; si la patronal és multinacional el sindicat també ho ha de ser.
 
Via UGT (amb més informació) 
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb