Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

'Dos grupos anticatalanistas baleares se disputan el espacio de Ciutadans'

toniroig | 04 Novembre, 2006 10:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Llegesc a Ultima Hora Digital aquest titular de Torres Blasco. Crec que el tema de 'Ciutadans-Ciudadanos' cal analitzar-lo amb calma. D'entrada m'inclin a pensar que la carambola d'entrar al Parlament s'ha produït per la baixa participació, la qual cosa també és preocupant.
 
De sempre m'han preocupat els temes identitaris, especialment quan ens allunyen dels objectius de progrès (llibertat, igualtat, solidaritat) i ens entretenen amb si el mallorquí és català o sobre quant català cal parlar. No és que el debat no sigui important però per a mi la prioritat són les persones: educació, salut, prestacions socials.
 
Diuen que la derrota és orfe i l'èxit té molts de pares. Possiblement això passa amb els nous Ciutadans. Ara bé, la història què era, contra el català o a favor dels drets lingüístics?. Crec que amb això més d'un mostra el llautó.
 
Finalment, només una consideració abans que algú s'emboliqui cercant cinc peus al moix: crec que amb Educació desapareixeren els conflictes (també els lingüístics). Digueu-me ingenu si voleu però crec que aquest és el camí.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb