Un altre mˇn no fou possible

Palma amb mÓ esquerra / BITamines / Converses de cafŔ...

Llorenš Valverde

toniroig | 07 Novembre, 2006 09:50 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En Llorenç és una mena d’apòstol de les TIC des de, entre d’altres, la seva col·laboració setmanal en el “Diari de Balears”  o el seu blog. Ara posa en pràctica a la UOC el que durant anys ha predicat: el programari lliure.

Ahir va fer una conferència a Ciutat. De totes les idees que esmentà me qued amb la dels ProAms (1), professionals amateurs que dediquen part del seu temps lliure a qüestions de profit per a la comunitat, fent-ho amb qualitat professional. És el nou concepte de militància social que necessitam?

(1) Si tens problemes amb l’anglès, mira-ho des d’aquí.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb