Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Grande, 6 milions d'euros anuals per pujar a la torre

toniroig | 27 Novembre, 2006 21:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Veig a mallorcadiario que Grande diu que ingressaria 6 milions d'euros anuals només amb visitants a la Torre de Son Moix. Fernando Pozuelo ja parlà del 'Cuento GRANDE de la lechera', no insistiré. El PP ha dit que si el PSOE no hi està d'acord el projecte no anirà endavant i el PSOE ja ha dit que no hi està d'acord. Com així insisteixen?
 
De totes maneres, previsiblement, l'Ajuntament prendrà al plenari de dijous un acord sobre el tema. Esper que sigui per unanimitat. No crec que abans de dijous el Mallorca SAD ens faci arribar 'els números' de l'operació. Per tant, tema tancat.
 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb