Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Carlos Seda

toniroig | 07 Desembre, 2006 15:33 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Fa estona que volia parlar d’ell; en parlava aquí, fa poc XYZ:

**Únicament de tan en tant surt l'excepció que confirma la regla, com ara el taller d'internet avançat que es fa a la uib completament gratuit i obert a tothom, a més de _molt_ interessant. Això sí, l'iniciativa ha hagut de ser gairebé a nivell personal. El ponent, en Carlos, no cobra 1 cèntim d'euro pel curs. Fins i tot ha de pagar l'aigua de la seva butxaca. Viure per veure!

Hem coincidit a alguns llocs. És un personatge interessant que fa coses interessants. Si Internet té ánima, ell l’estudia. Les seves aportacions convé, sempre, tenir-les en compte i, en la societat del coneixement, divulgar-les i compartir-les. Per això he fet aquest post.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb