Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Insula Baleària – 1: “Matas inventa la legislació ‘low cost’ per a la capitalitat de Palma”

toniroig | 12 Desembre, 2006 06:58 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui, previsiblement, el Parlament aprovarà la llei de capitalitat que, teòricament, hauria de cobrir els costos de capitalitat xifrats pel propi govern municipal de Palma en 30 milions d’euros.

Hauria de cobrir els costos de capitalitat (despesa corrent) però no ho farà. Es dirà que avui és un dia històric, transcendent... però del que vertaderament importa, res de res. Inversions, aquesta serà l’excusa. Deute històric, ni parlar-ne.

Diran que són 100 milions d’euros per Palma però al pressupost municipal no arriben a 30 els que hi estan consignats per a inversions sense concretar; diran que el ‘Pacte de Progrés’ tot ho feia malament i que ara Jaume Matas fa un ou de dos vermells però, la veritat: Palma no rebrà un sol euro per a compensar els costos de seguretat, neteja, manteniment, transport... que li suposen ser la capital de les Illes Balears.

Matas legisla ‘low cost’; es capaç de fer una llei de capitalitat de cost zero per al Govern amb el PP de Cort aplaudint: la quadratura del cercle !!. La història de les inversions és un bluf: necessiten una llei per a donar a Palma el que Palma necessita?.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb