Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Per què mentí José María Rodríguez?

toniroig | 15 Desembre, 2006 16:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El Conseller d'Interior i Secretari General del PP balear digué fa quasi dues setmanes en roda de premsa que hi ha cinc regidors del PP a l’Ajuntament de Palma que tenen la sensació de què els seus mòbils han estat intervinguts sense el preceptiu permís. Jo crec que en política no val tot i que aquestes coses no es poden deixar passar, per això he demanat oficialment a l'equip de govern del PP de Cort sobre la qüestió tal i com t'havia anunciat i la resposta ha estat clara: no és veritat. Bé idò, per què mentí José María Rodríguez?.
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb