Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Cròniques Cort(esanes), 3: "Palma és capital"

toniroig | 17 Desembre, 2006 14:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Aquest setmana Cirer només ha dit un doi. S’ha acreditat també que ni ella ni Matas tenen paraula: Palma no tindrà els 30 milions d’euros que prometeren per a cobrir els costos de capitalitat. La clau de la Llei la donava Juan Mestre (Última Hora) divendres passat: Qué imagen la del Parlament. Un abrazo entre Rodríguez y Cirer tras lo ocurrido en 2003... El circ del PP l’han coronat dos espontáneos, els diputats Rotger i Pastor que no van esmenar la llei quan tocava. Per altra banda en Rodrigo i en Rodríguez es contradiuen i n'Aina Calvo fa la seva via.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb