Un altre mˇn no fou possible

Palma amb mÓ esquerra / BITamines / Converses de cafŔ...

NO (definitiu?) a les Torres de Son Moix

toniroig | 21 Desembre, 2006 12:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En parlarem a l'anterior plenari i alguns deien que la nostra proposta era ingènua. No, no ho era com s'ha demostrat avui: tots els grups de l'Ajuntament, l'Ajuntament Ple, hem dit no a unes torres que no encaixen dins el futur de la ciutat, ni en el PGOU ni en el PTI.
 
De poc servia que cada un votàs la seva proposta; quan presentes una proposta el plenari se suposa que es per aconseguir que s'aprovi. Al darrer segon ha estat possible una proposta en la que hi cap tothom. Desgraciadament això no és habitual a Cort.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb