Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Pagam l'aigua més cara i EMAYA té beneficis

toniroig | 28 Desembre, 2006 10:37 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

N'hem parlat moltes vegades. Avui és notícia perquè la FACUA (Consumidores en Acción) ha fet un estudi que ho certifica: pagam per l'aigua més del que val. No es tracta del discurs simplista de dir que l'aigua és un bé escàs i per això ha de ser cara. Així, qui tengui doblers la podrà tudar; es tracta d'ajustar preus i, sobre tot, no utilitzar aquest article de primera necessitat com una mena de pressió fiscal encoberta. S'ha de penalitzar, inclús si cal prohibir, el consum excessiu; el que no es pot fer és afectar el consum bàsic.
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb