Un altre mˇn no fou possible

Palma amb mÓ esquerra / BITamines / Converses de cafŔ...

Per un Estendard del segle XXI

toniroig | 02 Gener, 2007 09:30 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En diverses ocasions ho he volgut plantejar però ha estat difícil agafar el bou per les banyes des del consens; ara és el gust agredolç de deixar l'Ajuntament sense haver-ho aconseguit. Crec, però, que és una assignatura pendent i que el Consistori que surti de les urnes del 27 de maig l'hauria de posar damunt la taula. La idea és senzilla: La festa de l’Estendard és una de les festes civils més antigues d’Europa que ha sofert diferents canvis al llarg de la seva història; toca ara plantejar els canvis del segle XXI.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb