Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Més sobre la 'brunete social'

toniroig | 11 Gener, 2007 10:50 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Comparar els doblers que uns i altres reben de les institucions que entre tots pagam, és una ofensa elevada a l'enèsima potència. Els neocons que ens governen no tenen escrúpols per farcir de subvencions organitzacions properes a canvi de tenir-les permanentment disposades a sortir en defensa de la mà que els alimenta. La veritat, no ens ve de nou que defensin una Façana Marítima urbanitzada per a riques associacions com el Foment de Turisme, presidit per un militant dePP que ens considera una gran mamella, o com la Federació Hotelera, que té al capdavant un exhoteler que es manifestà al carrer contra un parc natura al costat del seu hotel (cas únic a Europa i que serveix d'exemple a l'hora d'intentar explicar l'inexplicable funcionament del poder a Mallorca), o com la Fepae, creada i alimentada pel senyor Rodríguez per anorrear la força dels col·lectius de veïns progressistes...                                               Ferran Aguiló
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb