Un altre mˇn no fou possible

Palma amb mÓ esquerra / BITamines / Converses de cafŔ...

Hist˛ria virtual: quŔ hauria passat a Palma si...

toniroig | 12 Febrer, 2007 14:43 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Torres Blasco, del diari Última Hora, volgué fer aquest experiment. Jo el vull compartir amb tu i, si vols, el feim interactiu... De totes maneres, aigua passada no mou molí... però bé, me resultà interessant fer la reflexió.

Només puc fer-li una precisió, petita. Molta gent creu que vaig ser regidor de joventut i és cert que anava per a regidor de joventut però Ramon Aguiló diposità en mi la confiança per a ser-ho d’educació i posar en marxa el projecte ‘Palma Ciutat Educativa’ que encara ara funciona.

Això és el que hauria pogut ser; ara, com Aina Calvo, pens que Palma és capital.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb