Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Son Busquets, més enllà del renou

toniroig | 22 Febrer, 2007 18:07 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui hem tengut plenari. Tot segons el guió habitual: crispació, distracció... i poques coses de profit per al futur de la ciutat. És evident que estam ja en època electoral i a poc més de tres mesos per a les properes eleccions és inevitable que les coses s'analitzin, precisament, des del prisma electoral. Així doncs, aquí tens una història que serà futur o quimera segons el teu vot el proper 27-M. Bé, el teu i el d'alguns milers més però tu ja m'entens.
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb