Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

ImPACTE contra el PACTE o El PP no té paraula

toniroig | 22 Maig, 2007 08:58 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En el PP somien amb el PACTE (o més ben dit, contra el PACTE) i han adoptat l’estratègia de l’imPACTE ocurrent per aplacar el seu mal son... però clar, una ciutat no es pot construir a cop d’ocurrència.

Primer fou l’Òpera al Moll Vell, ara tapar un quilòmetre de Via de Cintura (s’han moderat una mica, tapar-la tota els hi deu haver semblat exagerat) però és que en les anteriors eleccions era el soterrament del Passeig Marítim.

L’experiència empírica del soterrament del Passeig Marítim ens dóna el valor de les promeses del PP. I l’article podria acabar aquí: queda demostrat que el PP no té paraula i no compleix el que diu però no: hi ha un segon problema.

Una ciutat no es pot construir a cop d’ocurrència, cal un projecte de ciutat i això és, precisament, el que el PP no té. Les coses no se poden fer perquè sí, cercant simplement l’impacte mediàtic o que siguin tema de la conversa de cafè; les propostes han de cercar i garantir la cohesió social i territorial de la ciutat i confluir en un projecte de benestar per al conjunt de la ciutadania. Això el PP no s’ho planteja.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb