Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Una nova etapa...

toniroig | 03 Setembre, 2007 07:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

I van...

Diuen que 'any nou, vida nova' i avui diuen també que comença el nou curs; bé idò, tenim un 'quadern' nou. En aquest nova etapa del blog vull fomentar i promoure la ciutadania digital activa, divulgar els recursos que posa la xarxa a l'abast de persones i organitzacions per a millorar la seva intercomunicació, comentar i encoratjar les iniciatives meritòries i destacables que cada dia sorgeixen a Internet...

En definitiva, m'agradaria que el blog fora un punt de trobada de blogaires; de la gent que els fa i de la gent que els llegeix però també de tots aquells i aquelles que saben -sabem- que el futur és digital i que volem construir-lo entre tots i entre totes. 

T'hi esper ;-) 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb