Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Bel Llodrà * OBSI * Parc BIT * UIB * Second Life

toniroig | 20 Desembre, 2007 17:21 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Na Bel Llodrà me va definir un dia l'organització 2.0 com a la punta de l'iceberg de les organitzacions. Més o menys; ella filava més prim en el concepte. Ara que he reprès el blog pens sovint en les seves paraules: què puc contar i què no convé que conti ara. O, com ho he de contar. No és qüestió de manca de transparència, és que les coses tenen un procés, una maduració... I la veritat és que tampoc hi ha gaire models per comparar.
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb