Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

kubuntu * OpenOffice.org

toniroig | 17 Gener, 2008 22:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Tenc clar que faig feina amb l'ordinador i no per a l'ordinador. Som tecnòfil però no tecnòleg. Crec en la llibertat, crec en la Comunitat... El meu sistema operatiu es diu Kubuntu i el meu paquet ofimàtic OpenOffice.org.  

Fa estona que utilitz habitualment aquest paquet ofimàtic, sense problemes. El Kubuntu m'ha costat més per problemes de compatibilitat: algunes aplicacions que no hi funcionen. Ho intentaré un cop més, és qüestió d'actitut: si no funcionen, no les utilitzaré. 

Hi ha altres sistemes, hi ha altres programes; el món és lliure i de colors. Tria tu el teu color: be free, my friend

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb