Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Pizarro? Pissarra!!

toniroig | 16 Febrer, 2008 15:04 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Uep, Jordi, dius que en 'Pizarro, sense gas”...

Jo, això d'en Pizarro... què vols que te digui... Quan ho vaig saber me semblà el revelat de la pel·lícula 'Endesa-E.On' amb aquell argument 'antes alemana que catalana'... Crec que el personatge mostrà el llautó i el 'fitxatge' és la prova del 9 d'aquest llautó. I no només això: posar-lo de número dos és la necessitat de cobrir l'horror vacui post Rato barrant el pas a Gallardón. Encara que puc estar d'acord amb tu en que serveix per a treure una mica dels focus les cares 'amables' de Zaplana i Acebes.

Parlem, però, de Pizarro. Ens el presenten com a l'home de l'economia. Fa falta Pizarro? Jo crec que no: “España lideró en 2007 el crecimiento económico entre los países avanzados. El PIB aumentó un 3,8% el año pasado, frente al 2,7% de la zona euro”. Basta agafar la pissara i veure que, si grates una mica, tot és poc més que una operació de marketing.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb