Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Diumenge, tercer i definitiu debat

toniroig | 03 Març, 2008 23:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Molt bé, ja està clar que entre Zapatero i Rajoy no hi ha color. Tothom diu que ZP ha guanyat. Fantàstic. Ara ha arribat l'hora de la veritat: diumenge. La democràcia és qüestió de matemàtiques o, com deia Borges, "el abuso de la estadística". Per això has d'anar a votar. No s'hi valen pardalades. Recorda allò de "los experimentos, en casa y con gaseosa". Votar són cinc minuts però el resultat el gaudiràs/patiràs quatre anys. Tu mateix/a; qui vols que governi, Zapatero o Rajoy?
 
Opinions sobre el debat, per exemple Cosme Bonet, que ha estat el més falaguer. 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb