Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Posar la Ciència a l'agenda

toniroig | 13 Abril, 2008 20:18 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Balears fa Ciència a la plaça d'Espanya fins dia 20. Avui he anat a veure l'exposició "Cap al Museu de la Ciència".
...es presenten, en un mateix recinte, tres exposicions articulades i relacionades entre si per una mateixa temàtica: la ciència. La primera, que hem anomenat 'Balears fa ciència", està dedicada al passat, present i futur de la ciència a les Illes Balears. La segona està formada per la col·lecció de fotografies presentades en cinquè concurs de fotografia científica de les Illes Balears. La tercera és una exposició interactiva produïda pels Museus Científics de la Corunya i la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), que reuneix a 24 museus i centres de divulgació científica estatals.  
Hi havia gent; val la pena anar-hi. La setmana que vé tendrem la Fira de la Ciència. Està bé això de treure la Ciència al carrer. Enhorabona, Pere
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb