Un altre mˇn no fou possible

Palma amb mÓ esquerra / BITamines / Converses de cafŔ...

Antich, de tu a tu

toniroig | 25 Abril, 2008 05:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

A Balears tenim un President 2.0. Està a prop, a volta de click. A vegades es parla de la distància dels polítics amb els electors. Bé idò, noltros tenim el President a l'abast. Això encara no és normal a les institucions però Antich és pioner; gairebé cada dia guaita a la finestra de l'ordinador. La seva és una finestra de dues direccions: ell parla, però també escolta i respon als comentaris. Antich ha aconseguit que la figura més llunyana del nostre edifici institucional sigui la més propera; sigui la figura amb qui podem parlar cada dia de tu a tu, com amb el veinat, com amb el company de feina que feim el cafè al bar...
 
xiscoantich.com, línia directa amb el President.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb