Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Internet, prova de càrreg

toniroig | 01 Maig, 2008 11:35 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Resulta curiosa la conducta de persones que ¿disfruten? de penjar les seves malifetes a Internet; desprès se'ls hi torna en contra. I ja va bé. Apallissaments, curses il·legals, assetjaments, befa de persones discapacitades... No pos exemples perquè són comportaments que no mereixen la cita, ni tan sols per a criticar-los però segur que, sense donar-te pistes, tens in mente més d'un d'aquests desagradables episodis.
 
Una variant d'això són fotos que es van fer 'per riure' o pel que sigui, amb consentiment (o sense oposició), normalment, de la persona retratada i que un bon dia 'boten' a Internet sense que el retratat o retratada en sàpiga res. Són fotos que a la persona en qüestió no li fan gràcia: ja siguin gateres, coses de sexe o, diguem-ne, conductes que no són per presumir... Mala gestió de la identitat digital
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb