Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Sistemàtica blogaire

toniroig | 12 Maig, 2008 20:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Un comentari del post anterior me renya perquè diu que escric poc. És cert. Hi ha èpoques que he escrit més però també n'hi ha que hem escrit menys. Està clar que el blog és un reflexe de la nostra identitat digital: a vegades estam més comunicatius; d'altres menys. A vegades tenim més temps, d'altres ens costa més escriure.
 
Bé. Feia estona que volia reflexionar en veu alta sobre això. A més, avui el japonès (1) m'ha renyat, dient-me que escric poc. Per tant, la reflexió, japonès, va por usté. En definitiva, que el rollo va d'escriure més o menys, de perdre el fil, d'agafar una sistemàtica...
 
Pròposit d'esmena: intentaré escriure un altre cop de manera sistemàtica. D'innovació, bàsicament. 
 
(1) Un amic. 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb