Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Zapateronovayas.com

toniroig | 30 Juny, 2008 04:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Sí, parlaré de futbol. El binomi futbol-política és un tema recurrent. Crec que era divendres que, fent zapping, vaig caure en un programa de televisió per cable que em va cridar l'atenció. Es un d'aquests programes 'amb pretensions' on un 'telepredicador' clama i brama contra el govern d'esquerres que 'rompeespanya' i 'destruyelafamilia'.
 
No record el nom del programa, tampoc la cadena, però és bo de trobar: surt a la franja de les cadenes de notícies, cap al final. Es diu no sé què d'economia... Fan el programa cap a la mitjanit; si no vols, o no pots, dormir...
 
Bé, la història és que el 'fulano' comença el seu programa amb una notícia estelar: la ciutadania, farta de ZP, ha posat en marxa una web ( www.novayaszapatero.com ) per a que el president del govern no assisteixi a la final de l'Eurocopa perquè és portador de mala sort. El 'fulano', amb veu transcendent, es fa ressó de la iniciativa de la societat civil.
 
Encara me dura l'estorament.
1 2 3 4 5 6  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb