Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Pseudoenquestes digitals

toniroig | 17 Juny, 2008 22:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Algunes webs, sovint diaris digitals, tenen en marxa enquestes. Enquestes sense cap valor científic per a treure'n conclussions fiables però que indueixen a confusió. Solen publicar, inclús en l'edició de paper, titulars del tipus "La Red piensa...", "Los internautas opinan..." o "Un 70 % de los encuestados dice que...".
 
Si intentes, per curiositat, saber quantes persones l'han contestada, és impossible: donen percentatges però no números concrets. Això per no parlar de si es pot votar més d'una vegada, etc. Algun malpensat podria arribar a la conclusió que l'únic que interessa és transit a la pàgina... Visites.
 
Bé. Que cada un faci el que trobi. Faltaría més. Però alerta a 'picar' en certs titulars enganyosos.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb