Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Sabates que no pitin als aeroports

toniroig | 22 Juny, 2008 12:11 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Vagi per endavant que crec que amb la seguretat no s'hi juga però es que me passa una cosa curiosa: tenc unes sabates que només piten a l'aeroport de Palma. Normalment no vaig sobrat de temps i és un pal haver-te de treure les sabates quan estàs a punt de perdre l'avió. Crec que, a partir d'ara, en comprar unes sabates no miraré la sola o la pell sinó si duen res que faci pitar els arcs detectors. Si alguna marca ho garanteix, me té de client. Segur.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb