Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Llei de la presència inversa

toniroig | 15 Setembre, 2008 19:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Com més intensa és la teva vida digital, menys ho és la teva vida física. O no. Pot ser hi hagi una bretxa digital sensorial... M'explic. Si estam tot el dia embullats, amb feina, ocupats en mil coses és difícil posar-se davant una pantalla i interactuar. Estic pensant en persones que tenim l'ordinador a l'abast, que feim feina amb ell. 
 
Si no tens una hora buida, és difícil bloguejar, passejar pel facebook o, simplement llegir el youtube. I això és que vius en més intensitat la teva vessant física. En canvi, si no tens res més que fer es més fàcil connectar-te. Estic simplificant molt. No vull dir amb això que l'existència digital sigui una patologia pròpia de persones desenfeinades ans el contrari, simplement el que vull dir és que si vas de copes no dialogues amb el facebook, si passeges pel carrer no ho fas per la www...
 
Bé. No sé si m'explic. Abans d'escriure-ho me pensava que ho tenia més clar...
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb